RUBIK CUBE

al kisah....nak di jadikan cite di cnie adalah kegemaran haku wat mase skunk...keh keh..iaitu jeng2x haku namekan game ney RUBIK CUBE....wahhh bez glew men minatang ney...at least mencabar minda ckit kan kan...hahak..actually menda ney ada cre dye...bak kate owg ada kod dye atau step dye...mle2 toh agak susah ah nak develop menda ney...tp haku gigih gak nak thu cam mane nak same kan kaler minatang ney...haku menuntut ilmu ney di TS wg 2B 225...hahak..time toh tok guru haku adk haku SANAT, n dak blik dye CIKU n JAMAL...thankx guyz..skunk,haku da ada sorg MASTER kat wing haku..up ckit ahhh...mesti mau style...huhu...msih menuntut dgn dye g..wikik-wikik...emmm agak pyah pd permulaannye..biase laa kan cam owg pandu kete gak..mule2 opkos dowg blur cam mane nak balance kan minyak smua toh...tp da lame2 toh gerenti ok nye...ley wat kete toh willie kate owg... wikik-wikik

back to story moly kite....
yeeee...

haku da jd addicted ng menda ney sampai haku pinjam menda ney smate2 nak mahirkan diri..keh keh...smalam haku xtdow gara2 minatang ney...haku pown xthu nape...tgan ase nak men g nak men g..isskkkk...terok2...yg mgse nye awek haku..coz haku abaikan dye...huhu..sowey syg...ney laa kburukan pertame minatang ney...iaitu ia nye boley buat kite leka sementare...kelebihannye dye dapat menguji minda kite...tgok mentaliti kita sampai takat mane??mane thu sampai takat didih ke takat lebur ke...bgos2 menda ney senarnye...hahak

so, pd korg yg slalu ckp bohsan xthu nak wat pe toh n dp wat menda yg xberpekdah..elok lah korg cbe try test menda ney...bez wooo!!! menda ney murah je...xmkan byk modal pown sesuai tok smua golongan xkire mude atau pown yg sudah senja... pasti di jamin kegirangan nye...selain itu juga menda ney sesuai tok digunekan semasa korg tgh menunggu bas ke, tggu bf/gf korg yg dtg lambat ke, sesuai jgak time korg tgah buang air besa..haha...dan boley juga di buat utk hiburan sampingan..haa menarik kan?? xlaa korg melangok je..at least ada menda nak wat...mcm2 lg kegunaan dye..tp ney adalah antarenye laa...selebeynye korg pk laa sdri...



papepown pd yg bru nak mle berjinak2 dalam bidang ney teruskan lah sesungguhnye anda adalah insan yg bertuah didunia ini...pd sesiape yg teringin nak cbe teruskan niat anda kerana menda ney bek tok kesihatan minda anda..xpyah nak minom MILO g..smuanye ada di RUBIK CUBE.. ALL IN ONE..haha...

SELAMAT MENCUBA!!
wikik-wikik..end




2 comments:

fadYGbaek said...

eleh,benda ni, sebelah mata pon aku bole settle kan!

huz said...

ye ke?haha