Tag dp wunny aka syg

1.kalau anda jadi org terkaye didunia?
kalau haku jd owg kaye?? haku akan sedekahkan harta haku ckit kat anak yatim n uma2 kebajikan..yg susah jgn dilupekan..huhu pastoh opkos haku beli share wat investment laa ckit...bese ah dak invesyment kan..wikik-wikik..selebihnya haku beli yg haku nak cthnye rumah n kete sport..
2. kalau anda jadi orang terseksi didunia?
seksi yg cam mane ek??xpham soklan..reject2, next question..hahah
3.kalau anda perlu terjun dr tingkat ke-1oo untuk membuktikan cinta anda?
perlu ke terjun tgkat tggi2 ney..byk g cre nak buktikan cinte kite pd seseorg toh...diri atas meja pown haku da gayat ney sampai tgkat satos..glew ah...xdapek dow jack..
4.kalau orang kate blog awak teruk nk mampos?
haku sdri anggap dye nak mampos...!! wikik-wikik
5.kalau keluarga anda yg tentukan teman idup anda?
idop haku bia laa haku sdri tentukan...gpown ney zman tok kaduk dulu punye trend..skunk zaman globalisasi n liberalisasi..nak crik jdoh search je kat tenet...hahak
6.kalau tiada lagi hari esok?
soklan terlampau subjektif..soklan objektif xde?? opkos haku bertaubat n minx ampun pd-NYa..kalau bley nak plok n nak ciom family haku n her sblom haku pg...
7.kalau orang yang anda benci berade didepan anda?
wat seperti biase ah..gpown haku xberdendam pd sesape...
8. kalau anda berpeluang masok Fear Factor dan makan bnde2 pelik?
interesting...try je laaa...bab2 mkn toh haku pk 4 5 kali..=p
9.kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
dalam dunia ney yg haku plg syg adalah parentz haku...opkos haku sedey n xdapat time knyataan coz haku xdpat blas jasa dowg g..
10.kalau anda berjumpa dengan orang artis/ selebriti yang paleng anda minati. nyatakan nama artis tersebut dan sebabnye?
haku minat gita gutawa hehehe jelez awek haku t...hahak
11.kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunoh?
pemimpin kejam seperti BUSH..
12.kalau oang kate anda kacak/chantek?
haku mmg da kacak hahahak
13.kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
minx dijauhkan laa...amin
14. kalau anda terpakse mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
kalau jodoh xkemane..wikik-wikik
15.kalau anda memenangi anugerah? dan anugerah ape yang anda inginkan?
khalifah yg berjaye di dunia dan akhirat
16.kalau anda berpeluang mengahwini benda selain manusia, benda apa yang anda inginkan?
hahak..pe punye soklan ney??konpius2..haku nk kawen ng manusia bknnye benda mahupun alien..keh keh keh
17. kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
redha dgn Qada n Qadar-Nya..asalkan org yg kte syg toh bhagia dp kte menyakitkannye..
18.kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
ada ke yg cemburu??
19.mengenai org yg tag kamu neh?
name dye wunny pggil je bulat coz pp dye bulat..dye ucuk tp haku syg dye sgt..hahak..wikik-wikik love u syg~ mwwaahhx
20.tag kepade;
sape2 je yg teringin nak wat..wikik-wikik end

3 comments:

wani_xoxo_genevie said...
This comment has been removed by the author.
wani_xoxo_genevie said...

hamboi2..sape yg ucuk???b la yg ucuk..syg mangi jewk sntiase..huhu...ney ape gita gutawa ney...hempok gitar tersebut kang br tau..hakhak...forever love you b

huz said...

hehehe....b da ada syg laaa...huhuh..mmmwahhx..love u 2